zondag 25 augustus 2013

Gezellig dagje beurs!!!

Hallo Allemaal,

De meeste van jullie zitten ook op Facebook dus zullen dit al gelezen hebben.
Maar ik ben een donderdag lekker naar de Knotsgekke Kaarten beurs geweest met mijn blog/Facebook vriendinnetje Juanita( wij bloggen en mailen al zo'n 3 jaar) wij hadden elkaar nog nooit gezien maar het klikte gelijk en hebben een hele gezellige dag gehad.
Ik vraag mij af of er nog meer vriendschappen zo zijn ontstaan ik heb nu al 2 mensen die ik zo heb leren kennen en vind het leuk om die van jullie te lezen dus dames vertel!!
Ik heb een kaartje bij Yvonne gewonnen en wil haar daar nog eens voor bedanken.
Ik heb een hele leuke dag gehad en heb ook heerlijk kunnen shoppen hier is het resultaat van 1 dagje beurs ha ha(Schaam) maar wel heel leuk!!!

 
En hier nog een foto met het papier ja natuurlijk het meeste is Magnolia papier wat anders ha ha.
En nog wat doosjes die ik bij Kimya heb gekocht.

Jullie zullen snel het resultaat op mijn blog en Facebook te zien krijgen.
 
Lieve groetjes Marrie
 
 

23 opmerkingen:

Antoinette Voorn zei

Ohhh wat een gave hebbedingen!!!! super geslaagd joh!!! en erg gezellig zo te horen!! jammer dat ik niet kon!

martine zei

hoi marrie, zoals ik al op FB zei : ik ga je blog in de gaten houden, ben benieuwd wat je er mee gaat doen!Geweldig hoor, om zo te kunnen shoppen...
Groetjes Martine xx

GerJanne zei

Oh Marrie, dat ziet er helemaal te gek uit!! Wat een mooie spullen heb je gekocht!! En vriendschappen, jazeker ontstaan die. Ik mail met een aantal en een paar heb ik nu in het echt gezien en gesproken. Heel erg leuk en dat alleen door een gezamenlijke hobby en het bloggen!
Groetjes,
GerJanne

Anita Meijer zei

Had het al op FB gezien maar meis wat heb je schitterende aankopen gedaan, helemaal super toch. En wat leuk dat je JuAnita nu in het echie ontmoet hebt en dat de klik er is, leuk. Heb met sommigen inderdaad wel mailcontact maar in het echie nog nooit gezien. Ja het kaartenblogwereldje is superleuk.
Liefs van Anita

Nicole zei

Ik vond het ook erg gezellig op de beurs en helemaal om jou te ontmoeten!! Sjonge wat heb jij goed je best gedaan zeg.......hahahahh!! Heerlijk toch meid!! Ik kijk uit naar je nieuwste creaties met al die nieuwe goodies! Fijne zondag. Liefs, Nicole

Jolanda zei

Nou Marrie dat ziet er goed uit en ik hoop dat je wat heb laten liggen voor mij en me vriendin, want wij gaan naar Zwolle en idd deze vriendin heb ik leren kennen via Hobby Journaal en daar sloeg ook de klik zullen we maar zeggen en wij zijn nu echte supervriendinnen soms zeggen we wel eens zussen en weet je onze mannen klikken ook hartstikke goed samen. Nou wat willen we nog meer.

Liefs van Jolanda

Hanny zei

OOO Wat heb je veel gekocht en zulke leuke dingen, dat is weer volop genieten dus. Wat een leuk verhaal en wat fijn dat het meteen ook zo klikte, altijd fijn om met iemand naar een beurs te gaan of over de hobby te kletsen.
Fijne zondag, liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Hermien zei

Wat een mooie dingen heb je gekocht, ben benieuwd naar je creaties.

Groetjes

Jeannette zei

hoi Marrie, ik had het idd al op fb gelezen en gezien, maar het is echt veel, heerlijk toch om daar eens lekker mee aan de slag te gaan, ben benieuwd naar de resultaten, wordt vervolgd, groetjes Jeannette

Ju@nita zei

Hier ben ik dan je blog/facebook vriendinnetje.We hebben saampies een supertopdag in Den Bosch gehad.

Eentje die we niet snel zullen vergeten,Marrie heeft nog pijn in d'r oren van mij,hahahaha.

Ja ik heb het live meegemaakt hoe Marrie al die mooie spullen gescoord heeft, en tasjes vol bestelde spullentjes bij desbetreffende stands ging ophalen!!!!

We hebben een hoop bloggers live ontmoet,tevens was het onze eerste date hadden elkaar nog nooit in het echie gezien.

We kunnen het goed met elkaar vinden dus ben bang dat we meerdere beurzen onveilig zullen maken.Dus Mar zorg maar dat je een dozijn oordopjes inslaat die zal je wel nodig hebben,whawhawha.

Allemaal top spullentjes en papier heb je weer gescoord,ga d'r vast een paar lenen!!!

liefs Nit@

jolanda zei

hele mooie aankopen heb je gedaan

Danoesja zei

Hoi Marrie

Wat fijn dat jullie zo'n heerlijke dag samen op de beurs hebben gehad, het is zo fijn als je je hobby kan delen. Ook ik heb al een aantal dames mogen ontmoeten en dat is zo leuk, mooi hoe er zo vriendschappen ontstaan.
Geniet van je mooie nieuwe spulletjes.

Lieve groetjes
Danoesja

Muuske zei

Hoi Marrie,Jij hebt je echt niet ingehouden ha ha ha.Mooie spulletjes heb je gekocht.Jammer dat ik jou niet tegen ben gekomen ik was er donderdag ook maar heb me tegen over jou nog heeeeel netjes gedragen.groetjes Margo.

Maris zei

hele leuke dingen, ben beneiuwd naar je creaties, en ja ook ik heb een blogvriedin, Marjan,ik heb haar vorig jaar ontmoet op het creaweekend, samen met renate ook van de blogs ,leuk he

Hanny zei

Wat heb je leuke aankopen gedaan. Ben je ook bij de stand van Hobby Compleet de Duif geweest, ik werk daar en stond dus op de beurs.
Jammer dat we elkaar niet hebben getroffen.

Groetjes Hanny.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Marrie,zo jij hebt goed je best gedaan op de beurs,ik vond het vrijdag al zo leeg,whaha..;) ben benieuwd wat voor moois je allemaal nog gaat maken,ik heb net nog even van je Bestiekaart hieronder zitten geniete,zóó mooi,lekkere frisse kleurtjes,mooi papier,mooie bloemen...om te smullen...lieve groetjes Miranda

nans'creablog zei

Wat heb je leuke spulletjes gekocht Marrie. Ik was donderdag ook op de beurs en mijn tas was ook goed gevuld. Fijn dat je een toffe dag gehad hebt met je blogvriendinnetje.

Groetjes,
Nans

Marjolijn van Elsberg zei

Wat heb je jezelf lekker verwend op de beurs, superleuke spulletjes Marrie en gezellig met Juanita, leuk dat scrappers zo spontaan met elkaar omgaan, was de wereld maar vol scrappers!!! Dan ging het vast weer goed met de mensheid en de economie, hihi. Groetjes,
Marjolijn.

Crea Astrid zei

Wat een leuke spullen heb je allemaal gekocht Marrie. Ben benieuwd wat voor moois je er allemaal mee gaat maken!!!
Vind het niet gek, dat je het goed kan vinden met Juanita. Het is ook een lieve meid. Jullie kunnen allebei lekker kletsen. Denk niet dat er een moment stilte zal vallen. Hihihi. Leuk jullie allebei weer gezien te hebben. Zal vast nog wel vaker zijn.

Lieve groetjes, Astrid.

creacora zei

Wat heb je leuke spullen gwkocht ik had je kunnrn zien dondrdag want ik ben ook geweest.die vriendschappen leuk maar ik ben er voorzichtig mee..fijn dat het bij jou en je fb vriendin zo leuk klikt .

Groetjes en veel plezier met je nieuwe aankopen ! xx cora

Wendy zei

Wat heerlijk dat jullie zo'n leuke dag hebben gehad en wat heb je toch superleuke spulletjes gekocht Marrie! Daar ga je vast weer allerlei leuke creaties van maken!
Lieve groetjes, Wendy

Margo zei

Hoi Marrie,
ik ben zaterdag naar de beurs geweest en had er ook zo'n heerlijke dag !
Ik heb een aantal vriendinnen die ik ken via het bloggen en zo ontmoet heb en waarmee ik nu workshops doe en naar de beurs ga, echt heel erg leuk, je kent elkaar eigenlijk enkel van het bloggen en als je dan afspreekt, klikt het ook (kan moeilijk anders met zo'n toffe gemaanschappelijke hobby :) )
Veel knutselplezier met je mooie nieuwe aanwinsten !
Liefs
Margo

Anita van Merode zei

Wowee wat een mooie spulletjes heb je gekocht.en ook bij Kimya. Niet zo leuk voor de portemonnee maar je hebt dan ook heel veel leuks er voor. Je wordt er altijd zo hebberig van hè van die beurzen. Maar wel gezellig.
Groetjes Anita