zondag 18 januari 2015

Cadeautjes en Candy's!!

Hallo Allemaal,
 
Zo hier is weer eens een berichtje van mij ik heb jullie veel om te laten zien gewonnen Candy's en cadeautjes die ik voor mijn dochter en kleindochter heb gemaakt.
Deze stansjes en stempel heb ik van de cadeaubon die ik bij Margo(Muuske) heb gewonnen gekocht goed besteed dacht ik zo de stempel heb ik op het tasje van mijn kleindochter gebruikt(zie hier onder)Bij deze wil ik Margo nog eens bedanken.
En deze Magnolia spulletjes heb ik bij Neline gewonnen met de kerst kalender van Magnolia super blij mee bij deze bedankt Magnolia en Neline.  
Deze kaart heb ik met mijn kleindochter gemaakt zij heeft de stempel zelf ingekleurd nou Oma krijg er nog concurrentie bij ha ha en ze heeft ook de stansjes uit gezocht die ze op de kaart wilde hebben en zelf met de Cuttlebug uit gedraaid en Oma heeft de glitter randjes op de stansjes gemaakt en de basis van de kaart is met een Martha Stewart pons gemaakt die ging een beetje zwaar dus dat heeft Oma ook maar gedaan . 
Dit tasje heb ik voor mijn kleindochter gemaakt en haar cadeautje er in gedaan ze wilde een spel voor de Wij Just Dance 2015 nou kan ze lekker dansen. 
De dingen die ik op dit tasje heb verwerkt zijn ook een beetje symbolisch de stempel omdat ze nog dat kleine lieve meisje is en de hakjes en de Eau de Toilette (en make up) omdat meisjes van 13 dat ook leuk en lekker vinden. 
En dit boekje heb ik voor mijn dochter gemaakt wilde ze altijd al hebben van mij vond ze zo leuk ben benieuwd hoe ze deze vind!!
 
Zo een lang bericht met veel foto's en ik hoop dat jullie het leuk vinden.
Lieve groetjes Marrie

28 opmerkingen:

Monique zei

Hallo Marrie,

ik kijk mijn ogen uit. Wat heb jij mooie creaties gemaakt. Echt prachtig! En wat leuk dat je kleindochter er ook al zo mee bezig is. Ze heeft de stempel mooi ingekleurd. Echt een genot om naar te kijken.

Groetjes Monique
www.crealoetje.blogspot.nl

KarinsArtScrap zei

gefeliciteerd met je prijzen Marrie mooie spulletjes en prachtige kaarten en project heb je gemaakt
Gr Karin

Richtsje zei

Zelf ben ik ook altijd "lang van stof" in mijn blogberichten Marrie en deze van jou verveelt me ook absoluut niet hoor! Er valt zoveel moois te zien!! Heerlijk, wat ben je in de prijzen gevallen, goed besteedt hoor!! En dan je creaties en die van je kleindochter, ik geniet ervan, prachtig!!

Fijne zondag, groetjes van Richtje

Unknown zei

Wat leuk al die prijzen die je gewonnen hebt, gefeliciteerd! Prachtige creaties heb je gemaakt en wat kan je kleindochter mooi kleuren, geweldig!

Groetjes, Priskilla

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw, wat een leuke spulletjes en wat ben je heerlijk bezig geweest (samen met je kleindochter) Marrie. Gezellig...Ze heeft dat afdrukje práchtig ingekleurd hoor, echt talent. De kaart én het tasje zijn beauty's geworden...
Lieve groetjes Miranda

Erica ♥ zei


Wooww wat gaaf allemaal, je kan hier
even mee voort, mooie kaarten zijn het
ook, dus echt verdient hoor ☺

Een leuke en gezellige (knutsel) zondag
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel}

Crea Astrid zei

Wat heb je een leuke spullen gewonnen.
Je kleindochter kan inderdaad mooi inkleuren. Daar heb je zeker concurrentie aan!!! Hihihi. Je andere creaties zijn ook erg prachtig en mooi in deze kleur.

Groetjes, Astrid.

Je@net zei

Mooie spulletjes, Marrie, en wat een leuke creaties!

Jolanda zei

WAUW wat geweldig allemaal en wat heb je een mooie spulletjes allemaal gewonnen. En ja je kleindochter heeft het niet van een vreemde hoor:)

Groetjes Jolanda

Anoniem zei

Wat een bofferij en mooie creaties!!!
Creatieve groetjes, Gaby

lenywim35 zei

Wat heb je veel mooie spulletjes gewonnen en wat een mooie kaarten gemaakt. Je kleindochter kan er ook al heel wat van. gr leny w

Margreet zei

Gefeliciteerd met je prijzen.
en wat een prachtige creatie
Groetjes Margreet

Muuske zei

Hoi Marie,wat een mooie spulletjes heb je gewonnen en uitgekozen.Mooie kaart heb je samen met je kleindochter gemaakt.Prachtig inkleuren kan ze.Mooi hoe je het boekje voor je dochter gemaakt hebt.groetjes Margo.

Scraptastisch zei

Zo...dit is nog eens een goed begin van het nieuwe jaar Marrie! En wat gezellig om lekker samen met je kleindochter te freubelen! en een mooi kaartje te maken. Wat vervelend om een naam te moeten typen Marrie, heel veel bloggen hebben zo1n link maar kun je aan klikken en dan krijg je een groen vinkje, voor deze keer zal ik hem typen.
Groetjes van Gerie

Joke de Wit zei

Ohh wat mooi allemaal Marrie,en ook zoveel mooie spulletjes Gewonnen kun je weer even vooruit.Groetjes Joke

Unknown zei

Wat leuk wat je allemaal hebt gewonnen én gemaakt Marrie! En je kunt wel zien van wie je kleindochter haar talent heeft, heerlijk om zo samen te freubelen! Liefs, Ira
Ira’s Crea Corner

GerJanne zei

Hoi Marrie,
wat een gave dingen heb je gewonnen! Wat kun je daar blij van worden he?
Je creaties zijn ook prachtig! En zeker krijg jij er concurrentie bij. Je kleindochter kan geweldig kleuren zeg!
Het tasje vind ik helemaal leuk, maar ook het boekje.
Echt een toppertje! vind je dochter vast en zeker ook!
Groetjes,
GerJanne

Marrie zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
marian zei

Hallo Marrie,
Geweldig mooie creaties heb je gemaakt,evenals je kleindochter. Een natuurtalent zou ik zeggen. En een super candy heb je gewonnen.
Groetjes van Marian.

Durvina zei

Wat een leuke blogpost, al dat moois daar zul je vast weer prachtige creaties mee gaan maken, en wat heb je heerlijk gefreubeld met je kleindochter!

liefs, Durvina

sjanie zei

Leuk dat je zo in de prijzen gevallen bent. Daar kun je weer mooie creaties mee maken. Gezellig om samen met je kleindochter te freubelen. Je hebt leuke creaties gemaakt.

Liefs, Sjanie

Bep zei

Hoi Marrie,

Wat een gave dingen heb je gewonnen, daar kun je leuke kaarten mee maken.
En je kaarten zijn ook heel erg mooi en leuk, zulke leuke details.

Gr...Bep ☺ ☺ ☺

Scraptastische hobby zei

Er zijn meer bloggers die deze link hebben Marrie...ik ben geen robot! Als je daar op klik, komt er in het vierkantje een groe vinkje. Maar bij jou komt er net als bij woord vertificatie van die gekke letters die je moet typen en dat houdt zo op!
ik hoop dat je het zo begrijp en anders hoor ik het wel weer, oké!
Groetjes van Gerie
Nu deed ie het wel goed...rarara?

Janny zei

Wat een schitterende kaarten zeg, en wat een super mooie prijzen, dat boekje ga ik zeker ook nog een keer maken voor mijn kleindochters liefs Janny

Sarah - Crea S zei

Wat ben jij heerlijk in prijzen gevallen Marrie!
En m'n complimenten voor de kleurkunsten van je kleindochter! Daar kan ik zelfs nog wat van leren! Voor de rest zijn het stuk voor stuk leuke projectjes die je met ons deelt! Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

Marja Sch zei

Wat een mooie spulletjes en wat een leuke kaart heeft je kleindochter gemaakt. De andere projectjes zijn ook geweldig mooi. Groetjes Marja

Elles zei

Wat een leuke prijzen heb je gewonnen Marrie!. En ja je krijgt concurrentie, hihi, leuk hoor om zo met je kleindochter bezig te zijn. Je tas en het boekje zij ook bjoeties leuk al die strikjes aan het boekje.
Veel liefs Elles

Ju@nita zei

Hoi hoi,

Shame on me ,had deze door alle drukte ook nog niet gezien,dus je was niet de enige hoor haha!

Leuke blogpost en jouw posten kunnen niet lang genoeg zijn toch?

Gave spulletjes heb je bij Neline gewonnen.En leuke spulletjes heb je uitgezocht met de gewonnen candy bij Muuske.

Wow wat heeft Chealsy de stempel mooi ingekleurd en wat een leuke kaart hebben jullie saampjes gefreubeld.

En dat tasje wat je voor Chealsey gemaakt heb helemaal te wow!
En natuurlijk niet te vergeten het boekje voor Debora heel leuk!

Al met al een hele leuke blogpost ik heb er van genoten Mar als vanouds!

liefs Nita
xoxo